Kesto: 2t 19min
Ohjaus: Rian Johnson
Rooleissa: Daniel Craig, Edvard Norton, Kate Hudson

Knives out elokuva oli yllättävän hyvä (annoin arvioksi 8), ja jatko-osa jatkaa samaa linjaa. Elokuva henkii sekä vanhan ajan että Agatha Christien aikaista henkeä ja hyvin sen tekeekin, tarina pitää yllättävän hyvin mukanaan vaikka kestoakin on reilusti yli kaksi tuntia

Juoni on samaan aikaan yksinkertainen mutta samaan siitä paljastuu erilaisia kerroksia. Juoni on samaan aikaan jännittävä viihdyttävä mutta myöskin huumoria ei ole unohdettu.

Alkuun elokuva vaikutti etenevän todella hitaasti mutta jonkun ajan kuluttua se alkoi etenemään. Ja loppua kohden tarinasta rupesi löytymään punainen lanka, hahmoja elokuvassa on jopa liikaakin. Paikoitellen juonessa on hieman hankala pysyä kärryillä mutta kyllä siihen kiinni taas pääsee.

Daniel Craig tekee jälleen hyvän roolisuorituksen, ainut miinus mikä nopeasti tulee mieleen on se on se että hänen hahmonsa aksentti on todella rasittava ja ärsyttävä. Ja toinen mikä pisti elokuvassa silmään oli se että se tuntui liiankin pitkältä.

Arvosana:

9

+
Hieno juoni ja yllättävä loppuratkaisu.Liian pitkä ja hieman sekava ja turhan paljon erilaisia hahmoja.