Kesto: 2t 7min
Ohjaus: David Leitch
Rooleissa: Brad Pitt, Sandra Bullock, Aaron-Taylor Johnson

Bullet Train oli pitkästä aikaa todella virkistävä kokemus, elokuva oli aika jännittävä siinäkin mielessä että se sijoittuu suurimmilta osilta lähinnä vain yhteen paikkaan eli luotijunaan.

Juoneltaan elokuva oli paikoitellen todella sekava ja se hyppi monessa eri ajassa, sekavuuden lisäksi elokuva oli todella väkivaltainen ja raaka, päitä tippui sekä verta lensi.

Elokuvassa mässäiltiin jopa liikaakin väkivallalla ja verellä, sitä meinaan valutettiin minun mielestäni jopa liikaakin,
Brad Pitt teki omasta mielestäni erittäin hyvän roolin, muutenkin elokuvassa oli tehty hyvä roolitus ja hieno lavastus.

Se mikä pisti silmaan useampaan otteeseen oli että elokuvan erikoistehosteet oli tehty todella heikosti, ne pisti paikoitellen tosi räikeästi silmään.

Elokuvan rakennetta olisi kanssa pitänyt selkeyttää koska siinä hypittiin liikaa ajassa ja paikasta toiseen että juonen seuraaminen oli jopa vaikeaa todella hankalaa.

Osa näyttelijöistä oli maskeerattu aika tunnistamattomaksi, esim; Logan Lerman oli maskeerattu siten että häntä en meinannut tunnistaa ollenkaan, sain tiedon selville vasta lopputeksteistä.
Elokuvassa oli myös hienot musiikkivalinnat ja tunnelma kohdillaan, mutta kuten jo aikaisemmin mainitsin sekä liiasta väkivallasta ja raakuudesta.

Arvosana:

8

+
Hieno roolitus hyvät musiikkivalinnat sekä hyvä tunnelma.

Sekava juoni, liian väkivaltainen.