Kesto: 2t 44min
Ohjaus: Ridley Scott
Rooleissa: Lady Gaga, Jared Leto, Adam Driver


Muotitalon Guccin historiasta kertova elokuva jonka olisi olettanut roolituksen ja ohjaajan perusteella olevan hyvä… Ei ollut. Elokuva oli pitkästyttävintä ja tylsintä katsottavaa vähään aikaan. Juoni ei jaksanut pitää mukanaan ja hahmot olivat ohuesti sekä todella tylsiksi kirjoitettu.

Elokuvassa oli hienot näyttelijät mutta ketään heistä ei hyödynnetty kunnolla. Siitä pitää antaa pisteitä että elokuvassa oli hyvät musiikit ja sekä hienot maskeeraukset ja asut. Esimerkkinä: Jared Letoa ei tunnistanut kunnolla muuta kuin äänestä.

Melkein käy sääliksi kaikkia elokuvan näyttelijöitä koska heitä ei todellakaan hyödynnetty kunnolla. pituutta tällä elokuvalla oli vajaa kolme tuntia. ja siinä oli ainakin tunti liikaa. Jos pituutta olisi ollut vaikka puolitoista tuntia sen olisi vielä jaksanut katsoa, mutta ei näin pitkää.

Suorastaan kaduttaa että käytin näin paljon aikaa näinkin ylipitkän ja tylsän elokuvan katsomiseen. Rehellisesti sanottuna en tiedä ketään kelle tätä suosittelisin, Elokuva sai ainakin muistaakseni kehuja silloin kun se tuli teatterehini, henkilökohtaisesti en sitä asiaa ymmärrä että miksi.

Arvosana:

3

+
Maskeeraus musiikit ja vaatetus.

Ylipitkä, paljon hukatttua potentiaalia ja todella tylsä