Kesto: 2t 6min
Ohjaus: Sam Raimi
Rooleissa: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams

Edellinen Dr.Strange (arvosanani sille 10) oli mielestäni todella hyvä elokuva, eikä tämä jatko-osa sille ollut huono ollenkaan, päin vastoin odotin tätä jo monta vuotta ja kyllä odotus kannatti, Benedict Cumberbatch toistaa jälleen loistavan roolisuorituksensa pääroolissa.

Juoneltaan elokuva on hieman sekava mutta mitä muuta voi olettaakkaan kun elokuvassa seikkaillaan useissa eri ulottuvuuksissa. Tässä elokuvassa on jälleen loistavat musiikit ja erittäin loistava roolitus.
Erikoisefektit oli paikoitellen todella huonosti toteutettu, mutta myös joissain kohdissa ne oli toteutettu todella hyvinkin.
Se mikä tässä elokuvassa pisti silmään oli se että supersankari elokuvaksi tämä oli paikoitellen lähempänä kauhua kuin seikkailu/toimintaelokuvaa. Monessa kohtaa rupesi katsojaa jopa hirvittämään miten hienosti ja pelottavasti kohtaukset oli tehty.

Mielestäni elokuvassa kaikki hahmot oli todella hienosti näyteltyjä ja hienosti kirjoitetut repliikit, elokuvassa oli myöskin hienosti sekoitettu jännittävyyttä, huumoria sekä toimintaa, elokuvan pituudesta vielä sen verran että mielestäni elokuvan se oli jopa hieman lyhyenkin tuntuinen. Tuntui että se loppui jopa liiankin nopeasti. Sitä olisi mielellään katsonut pitemmänkin aikaa.

Yhteenvetona: Hienon näköinen elokuva jossa paikoitellen huonosti toteutetut erikoistehosteet, juoneltaan hiukan sekava ja musiikeiltaan loistava. Roolitus viimeisen päälle ja juuri sopivan pituinen.

Arvosana:

9