Otsikosta näette mikä on homman nimi, alunperin artikkelille oli tarkoitus tulla jatkoa jo nopeammin mutta aiheen tauko venähti vähän pitemmäksi (3 vuotta) mutta tässä se on, olen saanut jo kyselyäki että tälle olisi mukava saada jatkoa, ja saamanne pitää.

Finnkinon toimita se on vaan mennyt kummallisempaan suuntaa, samaan aikaan kun pandemia valloittaa maailmaa niin he vain avaat uusia teattereita ympäri Suomen maan ja nostavat hintoja, mikä on mennyt väärin?!? Monikin asia.

Aloitetaan vaikka siitä että he keksivät ”viisaissa” kokouksissaan että hei riistetään maksavilta asiakkailta lisää rahaa sen lisäksi että liput maksavat melkein miljoonia… (Suurin piirtein 14.00-21.00€), mikä on mielestäni jo liian kallis hinta, ja vaikka käyttäisit lahjaksi saamasi lahjalipun joudut silti maksamaan, vähintään 3€ jos valitset Luxe, tai IMAX salin. Jollet ole ostanut erillisiä Supersarjalippuja, joka on täysin pöyristyttävää. Ja toinen keksintö on se että teattereihin saa videä enää omia herkkujaan vaan ne pitäisi ostaa teatterin omasta herkkumyymälästä jossa kaikki maksaa hunajaa.

En ole varma mitä laki sanoo siihen että jos käyt kaupassa ja kuljetat ne vaikka suljetussa repussa tietääkseni, lain mukaan heillä ei ole oikeutta tutkia ihmisten reppuja ja evätä sen takia sisäänpääsyä saliin. Valitin samasta asiasta (eli sarjalippu käytännöstä ja lippujen hinnoista). jo edellisessä osassa.

Ja tuntuu että Finnkinon palvelun laatu sekä hinnat on mennyt edelleen tässä parin vuoden aikana huonompaan suuntaan. Tuntuu että vaikka he toivovat että asiakkaat suosivat heidän kaikkia teattereitaan. Itse olen viime aikoina ne harvat kerrat jotka olen elokuvissa käynyt niin suosinut Itiksen teatteria koska se on mielestäni sijainniltaan paras ja ainut miinus on siellä että tuntuu että edelleen osa näytöksisä keskitetään keskustassa oleviin Kino ja Tennispalatseihin. Jotka ovat kyllä isompia teattereita mutta osista päin Helsingiä vähän turhan pitkän matkan päässä.

Ja vaikka nytkin Marraskuun lopussa Finnkinon joulusarjaliput ovat alennuksessa eli 49€/5kpl setti. joka on mielestäni aika kallis hinta, ja mikä sen ihmeellisempään että myös sähköpostiin toimitettavat E-sarjaliput ovat saman hintaisia. Mielestäni digtaalisten sarjalippujen pitäisi olla halvempia kuin fyysisten paperilla toimitettavien koska eihän niissä tule painomateriaaleja yms…

Kootaanpas asiaa vähän yhteen. Finnkinon palvelu se vaan huononeen ja hinnat kasvavat, samaan aikaan kun uusia teattereita avataan ympäri Suomen maan niin vanhoja ei remontoida vaan Lipun hintoja, nostetaan ja sillä katetaan uudet paskat päätökset.

Tähän loppuun vielä kiitos paljon että olette jaksaneet lukea tekstejäni koko tämän 5v ajan jonka näitä olen raapustellut. Tekstien julkaisutahti on vähän hidastunut alkuvuosista mutta kyllä niitä vielä tulee.
Kehottaisinkin kaikkia lukijoita ja seuraajia antamaan palautetta teksteistä ja kommentoimaan myös mistä elokuvista he haluaisivat nähdä arvosteluja.