Kesto: 2t 43min
Ohjaus: Cary Joji Fukunaga
Rooleissa: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux

007 No Time To Die on Daniel Craigin näillä tiedoilla viimeinen roolisuoritus James Bondina, mielestäni hän on tehnyt loistavia suorituksia kyseisessä roolissa. Ensimmäinen visiitti Bondin puvussa oli Casino Royale elokuvassa.

Ennen kuin perehdytään itse elokuvaan, täytyy käyttää hetki ja kertoa oma mielipiteeni aiheeseen nimeltä tuleva James Bond roolin esittäjä, omasta mielestäni kyseiseen rooliin ei sovi naispuolinen henkilö. Ihan siitä syystä kun kirjoissakin hahmo on miespuolinen.

Palataanpa itse elokuvaan. 007 No Time To Die, käsittää moniosaisen juonen joka käsittää monta eri vaihetta ja juuri kun luulet löytäneesi elokuvan pääpahiksen niin nurkan takaa löytyy jo uusi pahis.

Elokuva on samaan aikaan koskettava mutta myöskin huumoripitoinen ja sisältää sopivasti toimintaa, on se myöskin paikoitellen todella raaka.

Rami Malek joka on tullut tutuksi esimerkiksi Mr. Robot sarjasta sekä Bohemian Rhapsody elokuvasta, mutta siis se mitä olin sanomassa on se että hän tekee loistavan roolin elokuvan pahiksena. Hänen rollihahmonsa on samaan aikaa suorastaa psykopaatti mutta myöskin ihmisläheinen perinteisen ihmisen oloinen jos tilanne sen vaatii.

Elokuvan kävin katsomassa ihan elokuvateatterissa jossa kävin ehkä kolmatta kertaa tänä vuonna. Mutta se ei ollut pääasia vaan se että vaikka elokuva on vajaa 3tuntia pitkä niin se ei tuntunut yhtään pitkältä, vaan päinvastoin mielestäni se oli juurikin sopivan pituinen.

Tietooni on tullut että moni katsoja ja kriitikko eivät ole tykänneet elokuvan lopusta. Mielestäni lopussa ei ole mitään vikaa vaan päinvastoin se sopii tähän elokuvaan erittäin hyvin.

Loppuun vielä mainita tämän elokuvan tunnuskappaleesta, joka on mielestäni ehkä jopa huonoin tunnuskappale pariin viime elokuvaan ja niiden tunnareihin sekä musiikkiin verrattuna. Muuten elokuvan musiikit olivat loistavia.

+

Todella hyvin rytmitetty tarina ja tunnelma pitää mukanaan.

Paikoitellen hieman liian synkkä, ja hieman sekava.

Arvosanani:
9