Elokuvasta:
Oletko koskaan miettinyt, mitä lemmikkisi puuhaa kaiket päivät yksin kotona? Animaatioelokuva Lemmikkien salainen elämä kertoo, mitä koirien, kissojen ja muiden karvaturrien maailmassa todella tapahtuu!

Lemmikkien salainen elämä on Illumination Entertainmentin ja Universal Picturesin viides yhteinen animaatio. Elokuva tulee valkokankaille myös suomeksi dubattuna.

Rooleissa: 

Eric Stonestreet (Moderni perhe,Väärät paperit,Bad Teatcher), Kevin Hart (Superhero Movie,Hullut hautajaiset,Get Hard), Jennie Slate (Zootropolis,House of Lies,Lorax)  

Ohjaaja:

Yarrow Cheney (Puppy,The Very First Noel)

Ensi-Ilta: 5.8.2016
Kesto: 1h 31min
Ikäraja: 7
Katsotte versio: 3D (teatterissa)
Alkuperäinen nimi: The Secret Life of Pets

Lemmikkien salainen elämä

Nimen mukaisesti tässä elokuvassa pääroolissa ovat eläimet joka on melko harvinainen juttu, eikä huonolla tavalla ollenkaan mielestäni se on hyvä juttu. Mielestäni on todella mukavaa että tässä on kissoja ja koiria jotka koheltavat menemään sen verran että tuntuu.

Koirat ovat hieman hupsuja tässä elokuvassa ja se kuvastaa hyvin koiria jotka ovat oikeassakin elämässä hieman hassuja ja hupsuja. Tässä  elokuvassa ja myös oikeassa elämässä Koirat ja kissat ovat fiksuja otuksia.

Mielestäni tämän tyyppisiä koko-perheen elokuvia pitäisi tehdä enemmänkin. Lemmikit niin kissat koirat, kalat ja linnut sopivat pääosaan erinomaisesti.

Lemmikkien salainen elämä on samaan aikaan tarina ystävyydestä ja samaan aikaan seikkailumainen pläjäys elokuva saisi olla pitempikin koska se on niin viihdyttävä ja jaksaa pitää mukanaan, tarina olisi saanut tunkeutua hieman syvemmälle hahmoihin. Ainakin osa hahmoista jaa irtonaisiksi ja ohuiksi.

Elokuvan 3d toteutus on tehty huonosti, sitä olisi voinut käyttää paljon enemmänkin sitä käytetään vain muutamissa kohdissa eikä sitä niissäkään käytetä tarpeeksi. Järkevämpää olisi ollut tehdä elokuva joko pelkästään 3d:nä tai jättää se kokonaan 2d muotoon.

Lemmikkien salaisen elämän ikäraja on 7 ja mielestäni se on liian korkea koska elokuvassa tässä elokuvassa ei ole mitään jonka takia sen pitäisi olla noin korkea. Sopivampi ikäraja olisi mielestäni sallittu.

Arvosanani on: 8

Ruusuja:

  • Hienosti toteutettu animaatio.
  • Mukavat hahmot.
  • Hieno tarina.

Risuja:

  • Huonosti tehty 3D toteutus.
  • Osa hahmoista jää hiemän ohuiksi
  • Hienosti onnistunut roolitus.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/lemmikkien-salainen-elama/