Elokuvasta:

Tuntuu hyvältä olla paha. Kokoa tiimi maailman vaarallisimmista, vankilaan teljetyistä superpahiksista, varusta heidät järjettömän kokoisella valtion kustantamalla asearsenaalilla, ja lähetä heidät peittoamaan tuntematon, ylivoimainen vihollinen.

USA:n tiedustelun virkamies Amanda Waller on päättänyt, että tehtävän voi hoitaa vain salassa koottu, sekalainen ryhmä halveksittavia yksilöitä, joilla ei ole juurikaan hävittävää. Kun Suicide Squadin jäsenet tajuavat, ettei heidän edes oleteta onnistuvan, ryhmän jäsenten täytyy päättää, ovatko he valmiita kuolemaan yrittäessään vai pelastaako jokainen vain oman nahkansa.

Rooleissa: Will Smith (Independence Day,Bel Airin prinssi,Wild Wild West), Margot Robbie (Pan Am,The Wolf of Wall Street,Tarzanin Legenda), Jared Leto  (Fight Club,Mr. Nobody,Dallas Buyers Club),
Ohjaaja: David Ayer (Sabotage,Fury,Street Kings)

Ensi-Ilta: 5.8.2016
Kesto: 2h 3min
Ikäraja: 12
Katsottu Versio: 3D (teatterissa)
Alkuperäinen nimi: Suicide Squad

 

Suicide Squad

Jälleen uusi supersankarielokuva, onko näitä jo liikaa? Joku voisi kysyä näin. Itse sanon että ei, Suicide Squad lähestyy asiaa eri kulmasta… Eli vihollisten näkökulmasta.

Ensimmäisenä pistää silmään elokuvan loistava Soundtrack joka sopii tunnelmaan erittäin hyvin esittäjät ja kappalevalinnat ovat todella hyviä, roolituskin on tässä filmissä onnistunut hyvin. Yleensä en pidä Margot Robbien roolisuorituksista. Mutta tässä hän on onnistunut tekemään loistavan roolin sekopäisenä Harley Queeninä.

Suicide Squad on hieman liian hurja elokuva nuoremmille, ottaen huomioon että sen ikäraja on K-12. Tarina on samaan aikaa sekä surullinen että jännittävä, on siinä mukana myös hyvin ajoitettua huumoria.

Sitten siihen yleisesti keskustelua herättäneeseen aiheeseen eli Jared Leton Jokeriin. Itse pidin tämän elokuvan Jokeri hahmosta paljon enemmän kuin esimerkiksi Heath Ledgerin esittämästä Jokeri hahmosta Yön Ritarissa. Jared Leto teki loistavan roolisurituksen, hän osaa vetää roolin loistavasti yli niinkuin kuuluukin. Jokeri saa paikoitellen jopa hulluja piirteitä. Iso miinus tulee siitä että Jokerin kohtauksian on leikattu paljon pois ja se saa liian vähän ruutuaikaa.

Muut hahmot saavat todella paljon ruutu aikaa, mielestäni jotkut hahmot saavat liian paljon aikaa valkokankaalla. Mielestäni Suicide Squadissa on liian paljon hahmoja, suurimmalle osalle niistä olisi voinut antaa reilusti vähemmän aikaa parrasvaloissa. Ja tuoda esimerkiksi Jokerin ja Harley Queenin tarinaa paremmin esiin. Jared Leton Jokeri ansaitsisi mielestäni jopa Oman elokuvan jossa kerrottaisiin paremmin hänestä ja hahmo pääsisi kunnolla oikeuksiinsa.

Arvosanani on: 9

Ruusuja:

  • Hyvä tunnelma.
  • Jared Leton loistava roolisuoritus.

Risuja:

  • Jokeri saa liian vähän ruutuaikaa.
  • Liikaa hahmoja jotka tekevät elokuvasta paikoitellen jopa liian sekavan.

Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/suicide-squad/