Tietoa Elokuvasta:

Marvelin epätavallisimpaan antisankariin perustuva Deadpool kertoo kuinka entinen erikoisjoukkojen jäsen ja nykyinen palkkasoturi Wade Wilson (Ryan Reynolds) saa laittoman kokeen jälkeen erityiset parantumisvoimat ja kehittää alter egokseen Deadpoolin. Uudet kyvyt ja musta kieroutunut huumorintaju apunaan Deadpool lähtee etsimään käsiinsä miestä, joka melkein tuhosi hänen elämänsä.

Pääosissa: Ryan Reynolds (Miljoona tapaa kuolla lännessä, Green Lantern, R.I.P.D – Haamukytät), Ed Skrein (Game Of Thrones, Northmen – A Viking Saga, Kill Your Friends) sekä Morena Baccarin (V, Spy Vakoojan asussa, Gotham)

Elokuva sai Ensi-Iltansa: 12.2.2016.

Deapool (2016) Ikäraja: K-16

Elokuva alkaa näyttävällä toimintakohtauksella, ja jatkuu hauskalla huumorilla sekä neljännen seinän rikkomusella. Wade Wilson on henkilö joka sairastuu syöpään elokuvan ajalla ja siitä se paskamyrsky vasta alkaakin. Hän rupeaa jahtaamaan sitä joka on aikaansaanut tuon kaiken. 

Elokuva oli omasta mielestäni paras elokuva pitkään aikaan eikä siinä ollut yhtään tylsää kohtaa, elokuvalla oli kesto 1h.58 eikä se ollut yhtään liia pitkä. Päinvastoin sen olisi suonut jatkuvan vielä pitempään.

Yllättikö jotakin että on tulossa jatko-osa (alustavasti julkistettu vuodelle 2017). Itseäni ei ja toivon että se tulee olemaan yhtä hyvä kuin tämä ensimmäinen elokuva.

Elokuvassa oli Marvelin elokuvista tuttu Stan Leen cameo-rooli ja tällä kertaa se oli todella hauska. Ainut pieni miinus elokuvassa oli taksikuski jonka näyttelijä tekee ärsyttävän roolin. En tiedä johtuuko näyttelijästä vai siitä miten hänen hahmonsa oli käsikirjoitettu.

Arvosanani: 10/10

Hyvää:

  • Hyvä käsikirjoitetut hahmot.
  • Todella hauska.
  • Ei liikaa väkivaltaa.
Huonoa:

 

  • Olisi voinut olla pitempikin.
  • Ärsyttävä taksikuski hahmo 

Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/deadpool/