Tietoa Elokuvasta:

Age of Ultronin tapahtumien jälkeen päättävät maailman viranomaiset rekisteröidä kaikki ihmisten supervoimat säädelläkseen niitä. Kostajilla on eri käsitys asiasta. Iron Man kannattaa rekisteriä ja Captain America on sitä vastaan. Tämä aiheuttaa porukassa suuren riidan.

Rooleissa:
Chris Evans (Snowpiercer,Fantastic Four, Captain America: The First Avenger, Robert Downey Jr. (Chaplin, Sherlock Holmes,The Judge)
Scarlett Johansson  (The Island,Hitchcock,Yksin Kotona 3)

Suomen Ensi-Ilta: 27.4.2016
Ikäraja: 12

Captain America: Civil War

Kolmas Kapteeni Amerikka elokuva alkaa mielenkiintoisesti ajasta jälkeen Avengers: Age Of Ultron elokuvan. Tämä aloitus toimii erittäin hyvin tässä elokuvassa.

Tämä elokuva oli loistava ja suosittelen ehdottomasti menemään katsomaan sen teatteriin. Luulen että tämä elokuva ei pääse täyteen loistoon kotona katsottuna, tarina jaksaa koko matkan pitää mukanaan ja siihen on vakavampien aiheiden oheen lisätty mukaan huumoriakin joka sopii tähän erittäin hyvin

Miinuksena pitää todeta että elokuvassa esiteltävä hahmo Black Panther on turha. En pitänyt hahmosta yhtään enkä myöskään sen esittäjästä (Chadvick Baldwin). Spider-Manin uusin esittäjä (Tom Holland) Tekee loistavan roolin, tämä on mielestäni jopa yksi parhaimmista Marvel elokuvista.  

Elokuva on mielestäni loistavan pituinen (2h,27min) ei tunnu yhtään ylipitkältä sen olisi päinvastoin suonut jatkuvan pidempään. Chris Evans tekee edelleen loistavaa työtä Kapteeni Amerikkana, samoin kuin Robert Downey JR. Iron Manina sääli jos Robert päättää jättää Iron Manin roolin. En osaa kuvitella ketään muuta yhtä hyvää näyttelijää siihen rooliin.

Arvosanani: 9

Hyvää:

  • Robert Downey Jr.  ja Chris Evans tekevät loistavat roolit.
  • Elokuva ei ole yhtään ylipitkä.
  • Taattua Marvel laatua.

Huonoa:

  • Black Panther hahmo ja sen esittäjä.
  • Daniel Bruhl tekee todella huonon roolin pahiksena.
  • Jotkut hahmot saavat liian vähän ruutuaikaa.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/captain-america-civil-war/