Elokuvasta:

Legendaarinen superpalkkamurhaaja John Wick on pakotettu palaamaan eläkkeeltä, kun vanha liittolainen suunnittelee kaappaavansa vallan italialaisessa palkkamurhaajien killassa. Verivalan sitomana Johnin on autettava liittolaistaan ja matkustettava Roomaan, jossa hän kohtaa maailman armottomimmat tappajat.

Rooleissa:

Keanu Reeves (The Matrix,47 Ronin,Knock Knock), Laurence Fishburne (Menneisyyden ote, Kiss Kiss Bang Bang, Man of Steel),  Bridget Moynahan (Sinkkuelämää, I, Robot, Lord of War)

Ohjaus:
Damien Chazelle (John Wick)

Ensi-Ilta: 10.2.2017
Kesto: 2h 02min
Ikäraja: 16
Katsotte versio: 2D (Teatterissa)
Alkuperäinen nimi: John Wick: Chapter 2
Genre: Toiminta, jännitys

John Wick: Chapter 2

John Wick 2 alkaa siitä mihin edellinen elokuva päättyi, John Wickille käy jälleen kurjasti mutta jotain positiivistakin käy, hänellä on uusi nelijalkainen ystävä eli koira.

Kuten edellinen elokuva tämäkin on aika väkivaltainen, tämä saattaa olla vielä jopa väkivaltaisempikin kuin edellinen, tämä on oms mielipiteeni mutta Keanu Reeves ei ole mielestäni tehnyt viime aikoina hyviä rooleja sitten Matrix trilogian jos ei edellistä John Wick kiä lasketa.

Tähän rooliin Keanu sopii ja mielestäni tähän rooliin ei voisi edes harkita muita näyttelijöitä. Laurence Fishburn tekee myös loistavan roolisuorituksen.

John Wick on samaan aikaan sekä synkkä elokuva mutta on siinä myös mukana huumoria, elokuvassa on myös muutamia kohtauksia joiden katsominen teki jopa itselleni pahaa.

Silti suosittelen tätä elokuvaa edellisen osan katsoneille ja muillekkin jotka pitävät tämän tyylisistä elokuvista.

 

Arvosanani on: 9

Ruusuja:

  • Hienot maisemat ja lokaatiot.
  • Soljuva käsikirjoitus.

 

Risuja:

  • Makuuni hieman liian väkivaltainen.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/john-wick-chapter-2/