Elokuvasta:
Here is for the fools who dream.

La La Land -elokuva kertoo aloittelevan näyttelijän Mian ja omistautuneen jazz-muusikon Sebastianin tarinan. He ponnistelevat unelmiensa eteen kaupungissa, joka tunnetusti tuhoaa toiveet ja särkee sydämet. Nykyhetken Los Angelesin päivittäisestä elämästä kertova alkuperäismusikaali tutustuttaa unelmien tavoittelun iloihin ja suruihin.

Oscar-®ehdokas Damien Chazellen (Whiplash) käsikirjoittama ja ohjaama La La Land on rakkaudenosoitus enkelten kaupungille ja Hollywood-musikaaleille.

Rooleissa:
Ryan Gosling (The Nice Guys, Gangsterisota, Drive), Emma Stone (Irrational Man, Birdman, Superbad), J.K Simmons (Spider-Man, Postal, Burn After Reading)

Ohjaus:
Damien Chazelle (Guy and Madeline on a Park Bench, Whiplash)

 

Ensi-Ilta: 13.01.2017
Kesto: 2h 08min
Ikäraja: S
Katsotte versio: 2D (Teatterissa)
Alkuperäinen nimi: La La Land

 

La La Land

Kuin taianomainen illallinen hyvässä seurassa niin alkaa La La Land, Damien Chazelle:n edellinen elokuva Whiplash on erittäin loistava (Annoin arvosanan: 9/10). 

Mutta takaisin La La Landiin. Elokuva on musikaali ja se toimii loistavasti. Varsinkin elokuvan avauskohtaus on todella hyvä, sanoisinpa jopa paras pitkään aikaa.

La La Land on erittäin hyvin rytmitetty. Käsikirjoitus on tehty loistavasti, sanoisin että vaikka elokuva on kuitenkin yli kaksi tuntia pitkä se ei tunnu ollenkaan ylipitkältä.

Mielestäni Emma Stone ja Ryan Gosling ovat loistavat valinnat tämän elokuvan päärooleihin, en osaa keksiä parempia näyttelijöitä kyseisiin rooleihin. 

Mielestäni on loistava ajatus että elokuva kerrotaan osittain takaumin ja molempien hahmojen näkökulmasta. Harvassa elokuvassa se toimii yhtä hyvin kuin tässä.

Arvosanani on: 9

Ruusuja:

  • Hieno roolitus.
  • Loistava käsikijoitus.

 

Risuja:

  • Elokuvassa hieman liikaa hahmoja.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/la-la-land/