Elokuvasta:
Lucasfilmin ensimmäinen itsenäinen Star Wars -elokuva ROGUE ONE: A STAR WARS STORY kertoo ryhmästä kapinallisia, jotka lyöttäytyvät yhteen hengenvaarallista tehtävää varten. Heidän tavoitteenaan on varastaa pelätyn Kuolemantähden piirustukset. Tämä Star Wars -universumin keskeinen tapahtuma tuo yhteen joukon tavallisia ihmisiä, jotka päättäessään lähteä tähän uskaliaaseen yritykseen tulevat samalla osaksi jotain itseään suurempaa.

 

Rooleissa:
Felicity Jones (The Amazing Spider-Man 2, Kaiken teoria,Inferno), Diego Luna (Armoton maa, Dirty dancing – Kuuma tanssi 2, Elysium), Donnie Yen (Blade II, Shangai Knights, Hero)

Ohjaus:

Gareth Edwards (Monsters, Godzilla, End Day)

Ensi-Ilta: 14.12.2016
Kesto: 2h 13min
Ikäraja: 12
Katsotte versio: 3D (Teatterissa)
Alkuperäinen nimi: Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One sijoittuu ajallisesti aikaan ennen alkuperäisen Star Wars elokuvan tapahtumia.
Tavallaan hauska että nyt tulee ns. Erillisiä Star Wars elokuvia joissa syvennettään tiettyjen hahmojen tarinaa. Mielestäni se sopii loistavasti osaksi Star Wars saagaa.

Elokuvassa on paljon tuttuja hahmoja muista Star Wars elokuvista sekä siinä esitellään myös kokonaan uusia hahmoja, miinuksena elokuvasta täytyy sanoa että siinä on paikoitellen tylsiä kohtauksia ja joissakin kohdissa tuntuu että ne on tehty liian nopeasti ja hahmot sekä tarina jaa kovin ohueksi.

En tiedä muista mutta omasta mielestäni John Williams olisi voinut tehdä tähänkin musiikit, vaikka ei nykyisessäkään musiikissa mitään vikaa ole. Itse pidän vain enemmän Williamsin säveltämästä musiikista.

Elokuvassa olisi voinut olla mielestäni enemmän avaruustaistelua ja muutenkin, se olisi saattanut myös kaivata jedejä lisää, Mielestäni päähenkilön lapsuutta olisi saanut esitellä lisääkin.

Arvosanani on: 7

Ruusuja:

  • Taattua Star Wars laatua
  • Hienot musiikit.
  • Nautittava 3D toteutus.

 

Risuja:

  • Jotkut hahmot jäävät ohuiksi.
  • Tuntuu että elokuva on ylipitkä.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/rogue-one-a-star-wars-story/