Tietoa Elokuvasta:

Kulttikomedia Zoolander (2001) saa jatkoa! Legendaarinen Derek Zoolander (Ben Stiller) on maailman ainoa miesmalli, joka pystyy pelkillä poseerauksillaan pysäyttämään kiinalaisen heittotähden ja estämään pahaa neroa valtaamasta maailmaa. Edellisen elokuvan lopussa Zoolander ja mallikollega Hansel (Owen Wilson) jäivät nauttimaan työnsä hedelmistä “Derek Zoolanderin keskukseen lapsille, ketä ei osaa lukee hyvästi ja tahtoo oppii muutakin hyvästi”, ja Mugatu (Will Ferrel) joutui telkien taakse. 15 vuotta myöhemmin Derek ja Hansel ovat kuitenkin joutuneet painumaan maan alle, koska keskukseen iski katastrofi.

 

Pääosissa: Ben Stiller (Night at The Museum, Painajainen Perheessä, Waltter Mittyn ihmeellinen Elämä) joka myös ohjasi elokuvan, Owen Wilson ( Sinä minä dupree, Zoolander, Starsky & Hutch), Penelope Cruz (Pirates of The Caribbean: Vierailla vesillä, Bandidas, Gothika), Will Ferrel (Anchorman, Talladeda Nights, Velipuolet)

Elokuva sai suomen Ensi-Iltansa: 14.2.2016

Zoolander 2 Ikäraja: K-12

Elokuva alkaa kohtauksella jossa mennään ajassa taaksepäin ensimmäisen Zoolanderin tapahtumiin, elokuva alkaa siitä mihin edellinen Zoolander on päättynyt.

Elokuva on kokonaisuutena kohtuullisen hauska. Mutta en sanoisi sitä hauskimmaksi elokuvaksi jota koskaan nähnyt, elokuvan vitsit ovat paikoitellen hauskoja. Mutta vaikuttaa siltä että elokuvassa on käytetty liikaa aikaa lukuisiin cameo rooleihi,  mm: Justin Bieber kuolee, ja Skrillex ”soittaa” Muotinäytöksessa musiikkia. 

Elokuvassa on yhdistetty sekä toimintaa että komediaa…. Eikä kumpaakaan kauhean hyvin, Jotkut vitsit elokuvassa on hauskoja ja muutama toimintakohtaus oli hienosti tehty. 

Kokonaisuutena elokuva vaikutti sekavalta ja väkisin väännetyltä, olisin toivonut että Zoolander elokuvalle ei olisi tehty jatko-osaa.

Se oli elokuvassa positiivista että kaikki näyttelijät tekevät hyvät roolit. Ainut hahmo joka elokuvassa saa liikaa ruutu aikaa on Penelope Cruzin näyttelemä Muotipoliisi. Elokuva olisi todellakin tullut toimeen ilman sitä. Itse olisin toivonut että Benedict Cumberbatchin roolihahmo All olisi saanut enemmän ruutuaikaa.

Arvosanani: 4/10 

Hyvää:

  • Hyvät hahmot ja näyttelijät
  • Paikoitellen hauskat vitsit.
  • Benedict Cumberbatchin rooli.
Huonoa:
  • Väkisinväännetty jatko-osa, Alkuperäinen olisi riittänyt.
  • Jotkut hahmot saavat liikaa aikaa.
  • Turhat cameo-roolit.

Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/zoolander-2/