Kesto: 1t 49min
Ohjaus: Peter Sohn
Rooleissa: Leah Lewis, Mahmoudou Athie

Uusin Disneyn ja Pixarin uusin animaatio on aina mielenkiintoinen tuttavuus ja sitä jopa hieman odottaakin… Eikä tämä elokuva pettänyt.
Se oli samaan aikaan koskettava mutta mukana oli myös huumoria eikä se ollut liian pitkäkään. Hauskaa huomata että kaikkien elokuvien pituus ei ole kolmea-neljää tuntia.
Ensinnäkin pitää sanoa että elokuva oli todella komeaa katsottavaa ja musiikit olivat todella miellyttävää kuunneltavaa.
Juonikuvauksen perusteella saattoi odottaa että elokuvan tarina ja juoni olisi todella tylsää katsottavaa ja se olisi liian yksinkertaista seurattavaa, mutta ainakin itseäni se jaksoi viihdyttää ja pitää mukanaan koko keston ajan.
Hahmojakaan ei ollut liikaa ja osa sivuhahmoista oli todella viihdyttäviä. Tuntuu että elokuva ja juoni etenivät juuri sopivan nopeasti, mutta siinä ei ollut kuitenkaan kiireen tuntua.
Ja täytyy sanoa että Disney elokuvien alkuintro on edelleen todella mukavaa katsottavaa ja siinä on tunnelmaa edelleenkin, unohtamatta Pixarin omaa, molemmat ovat todella mukavia ja tunnelmallisia.

Yhteenvetona: Elokuva oli mukavaa katsottavaa varustettuna hienolla animaatio jäljellä ja hyvillä musiikeilla.

Arvosanani: 8