Tietoa Elokuvasta: 


Kaikkien suosikkisupersankariperhe palaa elokuvassa Ihmeperhe 2 – tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää Ilun kotiin selviytymään ”normaalin” arjen sankarina yhdessä Ilonan ja Esan kanssa. Muutos on mullistava kaikille, ja tilannetta mutkistaa vielä se, ettei perhe tiedä, millaisia supervoimia Jaska-vauvalle vielä kehittyykään. Kun uusi konna punoo nerokkaan ja petollisen juonen, perheen tulee Hyytäjän avustuksella löytää keinot puhaltaa taas yhteen hiileen—mikä on helpommin sanottu kuin tehty, vaikka he nyt Ihmeperhe sattuvatkin olemaan.


Ensi-Ilta: 31.8.2018

Kesto: 2h 6min

Ohjaus: Brad Bird

Rooleissa: Holly Hunter, Samuel L. Jackson, Cari T. Nelson


Ihmeperhe 2

Ihmeperhe elokuvahan sai ensi-iltansa vuonna 2004 ja kesti peräti 14 vuotta ennen kuin se sa jatko-osan.

Tykkäsin edellisesta osasta ja niin tykkäsin myös tästä. Suurin osa vanhan elokuvan näyttelijöistä uusi ääniroolinsa jos olen oikeassa.

Se että oliko neljäntoista vuoden odotus kannattavaa? Ei välttämättä… Juoneltaan elokuva on ennalta arvattava ja kyllähän se saattaa upota nuorempiin katsojiin.

Juonessahan käsiteltiin vanhempien kasvamista lastensa mukana ja elämän ylä ja alamäkiä… Mielestäni kyseiset kohtaukset saattavat monien lapisen mielestä jäädä hiukan… Turhiksi ja elokuva olisi pärjännyt hyvin ilman niitäkin.

Elokuvan pahis oli melko nopeasti arvattu ja sitä myöten elokuvasta katosi pohja ja se rupesi tuntumaan pitkävetseiselstä ja venytetyltä. Elokuvaa pelasti paljon se että perheen pienin lapsi eli Jack-Jack niminen vauva paljasti omat supervoimansa… Tosin ne sivuutettiin melko hyvin ja jätettiin sivuosaan.

Samoin kuin elokuvan alkuvaiheissa esitelty Poraaja hahmo jota olisi suonut näyttävän enemmänkin. Siinä olisi ollut ainesta jopa elokuvan pääpahikseksi.

+

Hyvä elokuva josta jää puuttumaan se jokin.

Juoneltaan ennaltaarvattava ja tylsä. Ehkä elokuvan parhain koukku eli vauvan supervoimat sivuutetaan melkein kokonaan ja muutama mehukas sivuhahmo unohdetaan melkein täysin.

Arvosana:

7