Elokuvasta:

Napapiirin sankarit -elokuvasarjan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämän keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään tunturiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Eikä aikaakaan, kun pyhiinvaelluksen reittisuunnitelmaan tulee pari muuttujaa.

Samaan aikaan toisaalla: Inari (Pamela Tola) pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisoissa urkenee mahdollisuus uuteen uraan, mikäli Inari pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inarin kauhuksi oman joukkueen mukaan tunkee myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen) – eikä suolla mene mikään kuten piti.

 

Rooleissa:

Jussi Vatanen (Kimmo, Putous, Kummeli V), Pamela Tola ( Tyttö sinä ole tähti, Härmä, 21 tapaa pilata avioliitto), Kari Ketonen (Pelikaanimies, Mogadishu Avenue, Ketonen & Myllyrinne)

Ohjaus:

Tiina Lymi (Naisen nimi, Ministerin tytär, Äkkilähtö)

 

Ensi-Ilta: 23.8.2017
Kesto: 1h 43min
Ikäraja: 12
Katsottu versio: Teatterissa
Alkuperäinen nimi: Napapiirin Sankarit 3
Genre: Komedia

Napapiirin Sankarit 3

Jo kolmanteen osaansa ehtinyt Napapiirin Sankarit sarja on yksi kotimaisten komediaelokuvien joukossa harvinainen tapaus sinänsä että harvoin suomessa elokuva saa jatkoa tai näin montaa jatko-osaa.

Juoneltaan Napis 3 jatkaa siitä mihin edellinen osa päättyi, tuntuu että napis kaksi ja kolme kierrättävät ensimmäisestä osasta tuttuja vitsejä hieman muokattuna uusimmassa osassa. Mielestäni ensimmäinen Napis elokuva on kaikkein parhain.

Tässä elokuvassa ei ole kuin muutama kohtaus joka jaksaa naurattaa, muuten elokuva tuntuu muka vakavalta, jopa tylsältä, parasta antia elokuvassa on Kari Ketosen esittämän Pikku Mikon sekoilut.

Muuten elokuvassa ei ole mitään hauskaa Napis 3 on käsikirjoitettu laiskasti, ja siinä ei ole mukana ensimmäisestä ja toisesta osasta tuttua keveyttä.

Täytyy myöntää että jo toinen osa oli pudotusta ensimmäisen osan tasoon, en sitä sano että Napapiirin Sankarit 2 olisi huono ollut. Päinvastoin se oli jopa hyvä elokuva mitä tästä ei voi sanoa.

Arvosanani on: 5

Ruusuja:

  • Paikoitellen hauska ja hyviä näyttelijöitä sivurooleissa.

Risuja:

  • Tylsä ja muka hauska, ei jaksa viihdyttää.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/napapiirin-sankarit-3/