Elokuvasta:

 

Tinkimättömästä tyylistään ja terävästä huumoristaan tunnetut agentit tulevat taas! Kingsman: Salainen palvelu esitteli maailmalle Kingsmanin – nokkelan ja tyylikkään tiedustelupalvelun, joka toimii brittiläisen herrasmiespukimon kulisseissa. KINGSMAN: KULTAINEN KEHÄ -elokuvassa sankarimme kohtaavat uuden haasteen, kun Kingsmanin päämaja tuhotaan ja koko maailmaa pidetään panttivankina. Kingsmanin herrasmiesagenttien matka johtaa Yhdysvaltoihin, jossa he löytävät vanhan liittolaisensa, vakoojajärjestö Statesmanin. Agenttien älykkyys ja yhteistyökyky joutuvat todelliselle koetukselle, kun yhteisenä tavoitteena on päihittää häikäilemätön vihollinen.

 

Rooleissa:

Julianne Moore (Jurassic Park, Big Lebowski, Don Jon), Mark Strong (Grimsby, Sherlock Holmes, Oliver Twist), Colin Flirth (A Single Man, Kuninkaan puhe, Rakkautta vain)

Ohjaus:

Matthew Vaughn (Layer Cake, Tähtisumua, Kingsman)

 

 

Ensi-Ilta: 22.9.2017

Kesto: 2h 21min

Ikäraja: 16

Katsottu versio: Teatterissa

Alkuperäinen nimi: Kingsman: The Golden Circle

Genre: Toiminta,Komedia

 

Kingsman: Kultainen kehä

Ensimmäinen Kingsman elokuva oli positiivinen yllätys, ja se yllätti erityisesti toiminnan ja komedia sujuvalla yhdistelyllä! Eikä toinen osa petä, se jatkaa samaa iloittelua kuin edeltäjänsä.

Kultainen kehä jatkuu siitä mihin ensimmäinen osa päättyi, mukana on paljon hauskoja kohtia sekä myöskin surullisia. Elokuvassa on myös kohtauksia jotka pistävät jopa ällöttämään raakuudellaan, ne tuovat melkeinpä oksennuksen kurkkuun.

Juoneltaan elokuva on mielenkiintoinen, siinä yritetään selvittää mikä tauti ihmisiä vaivaa kun heidän ihonsa muuttuu siniseksi. Ja he kuolla kupsahtavat omituisesti.

Elokuvassa on mukana hauskoja viittauksia toisiin elokuviin sekä muutama cameo esiintyminen Elton John esimerkiksi.

Kaiken tuon lisäksi elokuvassa on myös rakkaustarinan aineksia, ensimmäisestä Kingsmanista tuttuja hahmoja tuodaan takaisin tässä elokuvassa varsin mielenkiintoisella tavalla.

Elokuvan rytmitys oli mukavaa katsottavaa, silti sen olisi mielellään suonut tarjoavan lisää ruutuaikaa joillekkin sivuhahmoille. Kingsman Kultainen kehä elokuvan ikäraja on K-16 eikä suotta, sen verran rajua meno valkokankaalla on. Ihmisiä mätkitään ja vertakin lentää sen verran että herkempää voi välillä jopa hirvittää.

Elokuvan etenemisestä vielä sen verran, tässä paahdetaan tukkaputkella ja välillä tuntuu että tärkeitäkin asioita sivuutetaan hienosti tehdyillä ja todella näyttävillä toimintakohtauksilla.

Arvosanani on: 9

Ruusuja:

  • Hieno rytmitys sekä sopivasti toimintaa ja huumoria.

    Risuja:

    • Paikoitellen liian raaka ja joissain kohdissa elokuvalla tuntuu olevan kiire sivuuttaa joitakin asioita.

    Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/kingsman-kultainen-keha/