Elokuvasta:

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan.

Ohjaus:
Aku Louhimies (Levottomat, Paha maa,8-pallo)

Rooleissa:
Eero Aho (Häjyt,Juoksuhaudantie,Pahan kukat), Paula Vesala (Prinsessa,Vuosaari,Tyttö nimeltä Varpu), Aku Hirviniemi (Tali-Ihantala 1944, Varasto)

 

Ensi-Ilta: 27.10.2017
Kesto: 3h 00min
Ikäraja: 16
Katsotte versio: Teatterissa
Alkuperäinen nimi: Tuntematon Sotilas
Genre: Sota,Kotimainen

 

Tuntematon Sotilas

 

Uusi versio Tuntemattomasta Sotilaasta, jos sen tekeminen on suuri riski. Mielestäni se ei kannattanu edellinen osa oli jo paikoitellen todella tylsä.

Tämä elokuva on mielestäni liian väkivaltainen ja siinä on otettu liikaa mallia nykyajasta eli siinä on väkivaltaa liikaa ja se on liian raaka.Ja kyllä tiedän tämä on sota elokuva, se ei mieltäni muuta siitä että tämä on huono elokuva.

Tuntemattomaan on tungettu liikaa sivuhahmoja ja se on muutenkin todella tylsä. Tässä on myös mukana huumoria ja se ei sovi herkemmille koska se on aika raaka ja tunteikas. Eli tulee koskettamaan monia.

Monien hahmojen ruutuaikaa olisi voinut vähentää, ja toisia hahmoja olisi voinut näyttää enemmänkin koska ne vilahtivat vain valkokankaalla ja olisivat anstainneet enemmän ruutuaikaa.

 

Arvosanani on: 6

 

Ruusuja:

  • Vihdoinkin kotimainen elokuva joka on vähän erilainen.

Risuja:

  • Liian raaka ja paikoitellen sekava.

 

Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/tuntematon-sotilas/