Elokuvasta:

Oscar-voittajat Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (Oman elämänsä sankari, Hannah ja sisaret) ja Alan Arkin (Little Miss Sunshine) yhdistävät voimansa ohjaaja Zach Braffin komediassa esittäessään elinikäisiä kaveruksia nimeltä Willie, Joe ja Al. Kaverukset päättävät unohtaa eläkepäivät ja poiketa ensimmäistä kertaa elämässään kaidalta polulta, kun he menettävät eläkesäästönsä erään yhtiön vararikon myötä.

Miehet haluavat kaikin keinoin kuitata tappionsa, jotta eivät tuottaisi pettymystä rakkailleen, joten he panevat kaiken likoon ja ryhtyvät uhkarohkeaan yritykseen tavoitteenaan kellistää juuri se samainen pankki, joka rohmusi heidän rahansa.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään kaksinkertainen Oscar-ehdokas Ann-Margret (Tommy, Miehuusvuodet), joka on Alia sillä silmällä vilkuillut kassaneiti Annie. Joey King (Wish I Was Here) on Joen veitsenterävä lapsenlapsi Brooklyn; Oscar-ehdokas Matt Dillon (Crash) on FBI:n agentti Hamer; ja Christopher Lloyd (Paluu tulevaisuuteen -trilogia) esittää kolmikon asuintoveria nimeltä Milton. Lisäksi John Ortiz (Unelmien pelikirja) on hämäräperäinen Jesus, joka lupaa opastaa kolmikon rikosten maailmaan, ja Peter Serafinowicz (Guardians of the Galaxy) on Joen entinen vävy Murphy, jonka kontaktit marihuanaklinikalla voivat osoittautua lopulta

Rooleissa:

Morgan Freeman (Blade, Driving Miss Daisy, Yön Ritari), Matt Dillon
(Sekaisin Marista, The Art Of Steal, Riemukupla), Joey King (Hölmö hullu rakkaus, Kirottu, Mahtava Oz) 

Ohjaus:

Zach Braff (Wish I Was Here,Tuho-Osasto,Garden State)

 

Ensi-Ilta: 12.4.2017
Kesto: 1h 37min
Ikäraja: 12
Katsotte versio: Suoratoistopalvelusta.
Alkuperäinen nimi: Going In Style
Genre: Komedia

Tyylikäs Lähtö

Vanhat herrat ryöstävät pankin, mukavaa vaihtelua sille että joku wannabe porukka ryöstäisi pankin.

Elokuvassa on mukava tunnelma ja se etenee todella mukavasti, Christopher Lloyd joka on tunettu Paluu Tulevaisuuteen elokuvista tekee loistavan roolin hieman erikoisena vanhana herrana.

Tyylikäs lähtö on rytmitetty erittäin hyvin, eikä se ota itseään liian vakavasti. Mielestäni elokuvassa on todella mukavasti mukana huumoria.

Elokuva olisi voinut olla pitempikin koska siinä ei ollut yhtään turhaa  kohtausta ja se eteni sujuvasti kuin veitsi sulassa voissa.

Elokuvan lopussa on hieno kohtaus josta olisi voinut luulla kyseessä olleen toisenlainen tilaisuus kuin mitä se oli. Kokonaisuutena elokuva on mukavaa viihdettä ja kestää useammankin katsomis kerran.

Tyylikäs Lähtö elokuvassa on paljon hyviä sivuhahmoja mukana, mielestäni niille olisi voinut antaa enemmän ruutuaikaa.

Arvosanani on: 8

Ruusuja:

  • Mukava rytmitys ja hienosti käsikirjoitettu.

Risuja:

  • Elokuva olisi voinut olla hieman pitempi ja muutamia sivuhahmoja olisi voinut näyttää enemmän.

Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/tyylikas-lahto/