Kesto: 2h 10min
Ohjaus: Rian Johnson
Rooleissa: Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Don Johnson          


Daniel Graigin tähdittämän elokuva henkii vanhan-ajan murhamysteerien henkeä hyvällä tavalla. Paikoitellen tuntuu että juttuja on orettu jopa liikaakin vanhoista hyvistä elokuvista, elokuvassa on mukana myös nykyistä tekniikkaa

Elokuvan on ohjannut Rian Johnson joka on ehkä tunnetuin siitä että ohjasi Star Wars: The Last Jedi elokuvan. Tekee hyvää työtä tämän elokuvan puikoissa. Knives Out etenee sopivan nopeasti eikä se ole kauhean sekava, elokuvassa oli kuitenki mielestäni muutama kohtaus jotka oli aivan turhia.

Mysteeri ei onneksi ollut liian yksiselittenien vaan se onnistui harhauttamaan katsojaa muutamankin kerran, tai ainakin minua…
Loppuratkaisu on kuitenki varsin mielenkiintoinen.

Kestoahan elokuvalla oli reilut kaksi tuntia ja mielestäni siinä on jonkun verran liikaa pituutta. Sanoisin peräti että elokuvan olisi saanut leikkaamalla lyhennettyä alle puoleentoista tuntiin ilman että juoni kärsii. Elokuvan roolituksessa ei ole ihan täysin onnistuttu, muutama näyttelijä jotka tekevät roolinsa näyttävät siltä että eivät viihdy roolissaan ollenkaan vaan päinvastoin. Tuntuu että he vetävät roolinsa täysin vastentahtoisesti.+
Mukavalla tavalla vanhan-aikainen murhamysteeri sopivan yksinkertaisella juonella.


Huonot roolisuoritukset ja hiukan liian ylipitkä.


Arvosanani: 8