Kesto: 2t 28min
Ohjaus: Jon Watts
Rooleissa: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch

Tom Hollandin kolmas roolisuoritus Spider-Mänin eli Hämähäkkimiehen asussa on loistava suoritus edelleen, mielestäni hän on heti Tobey Maquiren jälkeen paras hämähäkkimies.

Ensimmäinen Tom Hollandin näyttelemä Spider-Man leffahan, oli Spider-Man: Homecoming, joka tuli vuonna 2017, mielestäni tämä elokuva on tuon ”kotiinpaluu” trilogian aloittaneen sarjan paras osa.
Elokuvassa sattui ja tapahtui paljon, mutta se ei kuitenkaan ollut sekava. Vaikka siinä hypittiin universumista toiseen ja hahmoja tuli vaikka miltä vuosilta ja tilanteista, mutta en niitä spoilaa enempää.

Benedict Cumberbatch tekee jälleen loistavan roolisuorituksen omassa roolissaan vaikka häntä näkyy suhteellisen vähän. Tosin eihän tämä hänen sooloelokuvansa ollutkaan.

Mielestäni oli hauska nähdä miten vanhoja pahiksiä tuotii tähän nykyiseen tarinaan samoin kuin toisia Hämähäkkimiehiä. Tuotiinhan tässä myös toisista universumeista mukaan myös vanhojen hämähäkkimiehien näyttelijöitäkin jotka olivat edelleen hyviä rooleisssaan, Etenkin Tobey, oli mukava nähdä hänet jälleen hienossa roolisssa.

Kun tämä elokuva oli jo niin hyvä ja erilainen Spider-Man leffa niin saa nähdä että mitä tälle elokuva-sarjalle keksitään seuraavaksi. Odotukset ovat ainakin korkealla tämän elokuvan jäljiltä, vaikka elokuvalla oli karvaa vajaa kaksi ja puolituntia, Niin se ei tuntunut yhtään pitkältä, päin vastoin aika hujahti kuin siivillä.

Arvosanani: 9

+

Erittäin toimiva kokonaisuus musiikkeja myöten.

Hieman hätäisesti leikattu ja hieman liikaa kliseitä.