Vuosi 2020 ja Disney toi suomeen oman suoratoistopalvelunsa. Ja ainakin omasta mielestäni se ei ole huonoimmasta päästä. Hintaahan palvelulla on 6.99€/kk tai 69.99€/vuosi mikä on mielestänihan kohtuullinen hinta siitä että näkee vanhoja Disney klassikoita ja tulevia Marvel sarjoja.

Tämän hetken vetonaulana kyseisessä palvelussa on The Mandalorian jonka ensimmäisestä kaudesta on julkaistu kaikki muut paitsi viimeinen jakso. Palataanpa hetkeksi siihen että ihmiset valittavan vuonna 2020 siitä että ”Disney huijaa markkinoinnissa koska Disney+ palvelua markkinoidaan että katso The Mandalorian sarja” mutta totuushan on se että se julkaistaan jakso kerrallaan Suomessa vaikka se on muualla jo tullut kokonaan.

Voi hellanlettas ihmiset, palataanpa ajassa 5-10 vuotta taaksepäin niin televisiosta tulleita sarjoja odotettiin malttamattomana viikko toisensa perään eli itse en ymmärrä miksi nykyihmiset nillittävät aiheesta. Tai sitten itse olen vain tullut vanhaksi.

Mutta palataanpas aiheeseen eli Disneyn plussaan. Itse olen palvelua käyttänyt tässä viikon tai kaksi ja en ole kauheasti löytänyt valitettavaa. Valikoimahan on taattua Disney laatua, klassikkoelokuvia sieltä löytyy ja onhan siellä myös uudempaa tuotantoa esimerkiksi uusin versio Aladdin elokuvasta.

Sieltä olen katsonut esimerkiksi: The Mandaloriana, Ankronikkaa niin uutta kuin vanhaakin.

Palveluahan olen katsonut Chromecastin kautta televisiolla ja selaimen kautta tietokoneella. eikä ongelmia ole kauheasti ilmennyt. Nähtäväksi jää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kilpailijoitahan sillä on jo useampikin. Esimerkiksi: Netflix, Viaplay, HBO Nordic ja muitakin.

Eli summataanpa yhteen. Jos Disneyn elokuvat ja sarjat kiinnostaa niin suosittelen tutustumaan palveluun tähän palveluun.