Kesto: 1h 40min
Ohjaus: Pete Docter
Rooleissa: Jamie Foxx, Tina Fey, Graham Norton        


Soul jatkaa hienosti Disneyn ja Pixarin elokuvien hienoa sarjaa. Elokuvanhan piti tulla alunperin jo elokuvateattereihin mutta se ei koskaan sinne asti päässyt vaan siirtyi nykytilanteen mukaan suoraan suoratoistoon eli Disney+ palveluun.

Juonihan on että päähenkilön elämä ei mene niin hyvin kuin luulisi, ja päätyy välitilaan elämän ja kuoleman välille.

Elokuva on todella hienosti animoitu ja musiikit sekä muu äänimaailman on viimeisen päälle hiottua!

Veikkaan että perheenpienimmätkin nauttivat tästä elokuvasta… Mutta olen sitä mieltä että kaikkien pienimpien katsojien ei kannata sitä yksin mennä katsomaan, juoneltaan Soul on surullinen ja haikea muta loppujen lopuksi se se ei ole kuitenkaan tylsä.

Summataanpas yhteen. Elokuva jaksaa kaikesta surullisuudestaan huolimatta koukuttaa ja aika menee nopeasti, eikä se tunnu ylipitkältä. Mielelläni olisin jopa katsonut tuota elokuvaa pitempäänkin. Tässä yllätti erityisen positiivisesti musiikki ja se miten hienosti se oli animoitu. Ei näyttänyt liian animaatiolta vaan siinä oli myös tiettyä piirroselokuvan taikaa.+
Hienot musiikit ja äänimaailma, loistavasti animoitu ja mukaansatempaava.


Synkkä ja surullinen, koko-perheen elokuvaksi hieman liian synkkä. En suosittele välttämättä koko perheelle.


Arvosanani: 9