Elokuvasta:

Parhaat aikomuksesi palaavat usein vainoamaan sinua. Mission: Impossible – Fallout käynnistyy, kun Ethan Hunt (Tom Cruise) ja IMF:n tiimi (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) sekä muutama vanha tuttu liittolainen (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) joutuvat kilpajuoksuun aikaa vastaan, kun vaarallinen tehtävä menee kauhealla tavalla pieleen. Näyttelijäkaartiin liittyvät myös Henry Cavill, Angela Bassett ja Vanessa Kirby, ja ohjauksesta vastaa jälleen Christopher McQuarrie.

Rooleissa:

Rebecca Ferguson (The Greatest Showman,Nainen junassa,Hercules),Simon Pegg (Star Trek: Beyond,The World’s End,Epäonnen konnat),Tom Cruise (Tropic Thunder,Viimeinen samurai,Top Gun)

Ohjaajat:

 

Chirstopher McQuarrie (Tuhon tiellä,Jack Reacher – Tappajan jäljillä,Mission: Impossible – Rogue Nation)

 

Ensi-Ilta: 3.8.2018
Kesto: 2h 27min
Ikäraja: 12
Katsottu versio: 2D
Alkuperäinen nimi: Mission: Impossible – Fallout

 

Mission: Impossible – Fallout

 

Yllä mainitun elokuvasarjan jo kuudes osa jatkaa melko suoraan edellisen osan tarinaa, kyseinen sarjahan sai jo alkunsa vuonna 1996 ensimmäisen elokuvan muodossa ja on jatkunut jo kuudenteen osaansa.

Tom Cruise esiintyy tutusti pääroolissa ja esittää roolinsa hyvin, henkilökohtaisesti tämä on ainoita rooleja joissa hänestä pidän. Tässä elokuvassahan tuodaan mukaan Ethan Huntin (Tom Cruisen esittämä hahmo) vaimon elokuvasarjan toisesta osasta. 

Mielestäni kun kyseessä on toimintaelokuva, niin niitä kohtauksia saisi olla enemmän. Elokuvan parasta antia on toimintakohtaus joka sijoittuu n. Kaksi ja puolituntisen elokuvan keskiosaan. Sen sijaan elokuvan lopussa oleva helikopterilla lento ja vuorikiipeily kohtaus on suoraan sanottuna hieman mitäänsanomaton, vaikka hienosti toteutettu kohtaus onkin. 

Juonenkäänteitä elokuvassa riittää vaikka muille jakaa, takkia käännetään useammin kuin jotkut ihmiset vaihtavat vaatteitaan. Esimerkiksi eräs hahmo joka vaikuttaa elokuvan pahikselta, ei sitä loppujen loppujenlopuksi olekkaan. Vaikka elokuvassa on erilaisia ja vahvoja juonenkäänteitä se ei silti hajoa käsiin, vaan juoni jaksaa kannatella mukanaan.

Elokuvassa on mukana niin synkkiä kuin humoristisia aiheita, mielestäni niiden tasapaino on kohdillaa. elokuva ei ole liian synkkä tai vakava eikä liian humoristinenkaan.

 

Arvosanani on: 8

 

 

Ruusuja:

Sopivasti toimintaa ja hienoa tasapainloittelua huumorin ja vakavuuden välillä.

Risuja:

Toimintakohtausten mitäänsanomattomuus, elokuvassa on toiminta kohtauksia mutta ainoastaan yksi päräyttävä.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/mission-impossible-fallout/