Kesto: 1h 45min, Ohjaus: Eli Roth Rooleissa: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro


Jack Black tuo monilahjakkuus, onhan hän muusikko, näyttelijä ja koomikko. Palataanpa sitten itse elokuvaan. Talo jossa kello tilittää on saanut yleisesti saanut huonot arvostelut.

Mielestäni se ei ollut mikään mestariteos mutta ei mikään sysikökkö tapauskaan. Juoneeltaan se on aika yksinkertainen ja vähänkin vanhempi sekä fiksumpi katsoja kyllä käsittää sen mistä on kyse jo melko varhaisessa vaiheessa..

Elokuvassa on hyödynnetty hienosti tekniikkaa, CGI:llähän on tietysti paljon osuutta asiassa mutta se ei näytä liian keinotekoiselta, mielestäni sitä on hyödynnetty suhteellisen realistisesti.

Elokuvalle on lätkäisty ikärajaksi K-12 ja mielestäni se on ihan sopiva, sisältäähän tämä elävä kuva kaikenlaista joka olisi voinut hirvittää nuorempaakin katsojaa.

Elokuva on samaan aikaan synkkä mutta on siinä mukana huumoriakin, alkaahan elokuva surullisissa merkeissä. Loppu on kuitenkin onnellinen, tosin sitä ei paljoa selitellä vaan se loppuu kuin seinään.

Juonessa on paljon sekavuutta ja siinä esitellään eri hahmoja jotka jäävät seitin ohuiksi, en näkisi että kaikkia niitä olisi pitänyt edes esitellä vaan ne olisi voinut suoraan sivuuttaa.

Vaikka elokuva on reilut puolitoista tuntia pitkä niin se tuntui paikoitellen toodella pitkältä, siitä olisi saanut lyhennettyä aika reilusti fokusta menettämättä.

+

Huumoripitoinen seikkailuelokuva joka on synkkä, ja ei sovi kaikille

Juoneltaan yksinkertainen ja paikoitellen erittäin synkkä.

Arvosana:

7