Jo kolmatta kertaa järjestetty KUFF eli Kontula Urban Film Festival tapahtuma järjestettiin marraskuun lopussa Kontulan nuorisotalolla, ja olin siellä paikalla lähes koko tapahtuman ajan, siellä näytettiin erilaisia elokuvia, esimerkiksi: Hölmö Nuori Sydän sekä Congratulations! You Have A New Match!

Tapahtuma oli järjestetty mielestäni erittäin hyvin kuten edellinenkin (eli ensimmäinen KUFF) jossa olin paikalla, viime vuonna ollut tapahtuma jäi itseltäni välistä.

Käydäänpä sitten läpi hieman järjestelyjä, ja paikkaa. Mielestäni Kontulaan saisi tulla lisää tapahtumia, pisetäänhän siellä nykyään myös Kontula Electronic… Voisihan siellä järjestää muitakin musiikki ja elokuva-aiheisia tapahtumia.

Sekin oli positiivista että tapahtuma ei oltu järjestetty pelkästään aikuisille vaan nuoretkin pääsivät katsomaan ja nauttimaan elokuvista. Erityisesti Hölmö Nuori Sydän keräsi nuorempiakin katsojia. Eikä se huono elokuva ollut, itse en ikävä kyllä ehtinyt sitä kokonaan katsomaan.

Mukavaa oli myös se että siellä näytettiin Rauli Ylitalon Rasvainen Tiistai sekä Cogratulationa! You Have A New Match! elokuvat. Kumpaakaan en ollut aikaisemmin nähnyt ikävä kyllä. Ja molemmista tykkäsin, omaan makuuni Rasvainen Tiistai oli parempi elokuva, mutta ei jälkimmäisessäkään pätkässä mitään vikaa ollut.

Hienoa oli myös se että Rauli itse oli paikalla vastaamassa kysymyksiin elokuviinsa liittyen ja hänen kanssaan sai vaihtaa muutaman sanan paikan päällä.

Kokonaisuutena sanoisin että tapahtuma oli hyvin järjestetty ja toivon että niitä järjestetään lisää, ja olisin itsekin mielelläni mukana niitä järjestämässä tulevaisuudessa. Tai peräti omallakin lyhytelokuvalla jota olen haveillut tehdä jo monta vuotta, mutta katsotaan koska se toteutuu.