Vuosi on jälleen vaihtunut ja on aika tutkia hieman mitä elokuvia on tänä vuonna tulossa, mainitsen tässä jokusen joita odotan ja kerron niistä mietteitäni.

Olen koonnut tietoja elokuvista useista eri sivuista ympäri internettiä ja elokuvat jotka tähän listaukseen valitsen tulevat saamaan oman arvostelunsa jossain vaiheessa!

Viime vuosikymmenellä on saatu ruudulle monia hyviä elokuvia, olen tekemässä jossain vaiheessa artikkelia jossa käsittelen joitain suosikki elokuvia menneen kymmenen vuoden ajalta.

Elokuvat eivät ole missään järjestyksessä vaan laitoin ne sattuman varaisesti alla olevaan järjestykseen.

The Gentleman

Guy Ritchien uutuus elokuva on toimintakomedia joka sijoittuu lontooseen ja siinä on Ameriikkalainen henkilö joka on kasvattanut oman huume-imperiumin ja se vaikuttaa mielenkiintoiselta, elokuvassa on monta hyvää näyttelijää ja se saa ensi-iltansa 21.2.2020 (näillä tiedoilla) Guy Ritchie on ohjannut aikaisemmalla urallaan usean hyvän elokuvan, esimerkiksi: Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Koodinimi U.N.C.L.E. sekä useita muita. Mielestäni ne ovatkin olleet onnistuneita elokuvia.

Sonic The Movie

Elokuva perustuu jo useassa pelissä jo 90-luvulta alkaen seikkailleesta siilistä nimeltä Sonic ja vaikka pelielokuvilla on tapana olla vaihtelevan tasoisia niin tässä on mukana erittäin mielenkiintoinen twisti… Nimeltään Jim Carrey joka ei ole vähään aikaan tehnyt komediallisia rooleja ja päästää tässä itsensä valloillee. Sonicille on kaavailtu ensi-illaksi päivämäärää 28.2.2020 eli alkuvuodeksi se näillä tiedoilla ehtii. Elokuvahan on saanut kohua aikaan jo sillä että suuri yleisö ei ollut innoissaan siitä miltä Sonic näytti ensimmäisissä trailereissaa, jonka takia hahmoa muokattiin ja se tehtiin uusiksi.

Bad Boys For Life

On kolmas osa Bad Boys elokuvaa ja ainakin toistaiseksi viimeinen osa. edelliset osathan saapuivat suomalaisille valkokankaille jo vuosina 1983 (Bad Boys) ja 2005 (Bad Boys II). elokuvathan ovat toimintapläjäyksiä joissa on mukana komediaa tähän osaan on saatu mukaan aikaisemmassakin osassa päärooleissa nähdyt Will Smith sekä Martin Lawrence. Itse olen nähnyt aikaisemmat osat muutamaan kertaan ja kyllä tämäkin tulee katsottua, pitääpä jostain kaivaa aikaisemmat osat ja katsoa ne uudelleen muistin virkistämiseksi. Elokuvan ensi-ilta päivä on 17.1.2020 ainakin kirjoitushetkellä.

Birds of Prey

Harley Queen toi Jokerin ja Batmanin kanssa samoissa tarinoissa pyörinyt henkilö on Margot Robbien esittämän tullut tutuski jo Suicide Squad elokuvasta joka ei mielestäni ollut mikään mestari tekele, harmittavasti se jäi myös ensimmäiseksi ja näillä tiedoilla viimeiseksi Jared Leton esittämän jokerin valkokangas esiintymiseksi. Birds of Prey vaikuttaa mielenkiintoiselta toiminnalliselta elokuvasta josta ei komediaa puutu ja ensi-illaksi on mätkäisty 7.2.2020

007 No Time to Die

James Bond on seikkailut jo vuodesta 1962 alkaen jo yli kahdessa kymmenessä elokuvassa, se on yksi pitkään jatkuneimista elokuva-sarjoista. Ja tiettävästi viimeistä kertaan nimikko roolissa nähtävän Daniel Graigin viimeinen roolisuoritus ja mielestäni hän on yksi parhaista bond näyttelijöistä. Hän peri roolin Pierce Brosnanilta vuonna 2006 ensi-iltansa saaneessa Casion Royale elokuvassa (stä ei saa sekoittaa vuoden 1967 saman nimiseen elokuvaan). Edellinen sarjan pätkähän löysi tiensä valkokankaalle vuonna 2015 eli 007 Spectre. Mielestäni uusimmista sarjan elokuvista paras on ollut 007 Skyfall vuonna 2012. No Time to die saa ensi-iltansa 3.4.2020.

Kiitos että jaksoit lukea tänne asti. kaikissa yllämainituissa elokuvissa on yksi yhteinen tekijä, ne saavat ensi-iltansa alkuvuoden aikana, tulee ehkä siis kyseeseen tehdä uusi artikkeli loppuvuonna tuleviin elokuviin. Arvostelut ja blogit eivät tule loppumaan tänä vuonna vaan niitä tulee aina kun niitä saan aikaan ulos, mahdollisesti jopa enemmänkin.