Kukapa olisi uskonut mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan niin elokuva kuin muullekkin viihdeteollisuuden ja yleisesti kaiken varalle.

Maalma mullistui kertaheitolla kun tällä hetkellä maailmalla myllertää viirus jota en tässä tule mainitsemaan muuten kuin sen verran että se on aiheuttanut kaikenlaisia harmeja ihmisille ympäri maailman.

Lukuisien elokuvien ja tv-sarjojen tuotantoja on keskeytetty, ja ensi-iltoja siirretty hamaan tulevaisuuteen. Esimerkkinä alkuvuonna ensi-iltaan piti tulla 007 – No time to die siirtyi alkuvuoden ensi-illastaan meneillään olevan vuoden loppuun.

Harmittaahan se tietysti että niitä siirrettiin mutta ymmärtäähän sen maailman tilanteen kannalta että elokuvateatterit kuten myöskin esimerkiksi keikkapaikat joissa on paljon ihmisiä samassa paikassa niin siellä leviää erilaisia pöpöjä ja tauteja.

Lopputulemana ehkäettä tilanne rupeaa maailmassa rauhoittumaan ja palaamaan omiin uomiinsa. Elokuvateatteritkin ovat jo avanneet ovensa osassa kotimaatamme ja keikkojakin ruvetaan järjestämään pikkuhiljaa.. Valoa näkyy jo tunnelin päässä… Tai ainakin toivon niin.