Kesto: 1h 49min, Ohjaus: Cathy Yan Rooleissa: Margot Robbie, Ewan Mc Gregor, Mary Elizabeth Winstead


Harley Queen tuo Jokerin partneri rikoksissa ja sen ulkopuolella on viimein saanut oman elokuvan. Hän on varsin mielenkiintoinen nainen… Niin hyvässä kuin pahassa.

Viime vuonnahan tuli Jokerin oma elokuva (jota en ole kyllä vieläkään nähnyt), asia pitää korjata kyllä vielä jossain vaiheessa.

Elokuvahan kertoo Harley Queenin tarinan (no shit). ja miten se sen kertoo? Todella hyvin. Elokuvassahan sekoillaan ihan huolella ja rikotaan neljättä seinää, elokuva on väkivaltainen mutta ei se kuitenkaan överiksi mene. Huumoria elokuvassa on mukana todella paljon ja mielestäni se ei mene yli eikä vanhoja vitsejä toisteta liikaa.

Muutkin hahmot jotka ovat elokuvassa mukana ovat hyviä, ja Ewan Mcgregor tekee loistavan roolisuorituksen erittäin sekopäisenä ja väkivaltaisena Roman Sioniksena.

Ewan saa roolissaan samaan aikaan erittäin outoa sekopäisyyttä mutta samalla se on myös pelottavan oloinen unohtamatta huumoria joka siinä myöskin on mukana.

Elokuva on pitkästä aikaan hyvä DC elokuva. se oli jopa parempi kuin mitä odotin. Sanoisin että odotin, olen kuullut erittäin ristiriitaisia kommentteja, toiset ovat haukkuneet elokuvaa todella huonoksi… Ja toiset ovat sitä kehuneet.

Eli siis summataanpas yhteen vähän… Birds of Pery oli parempi mitä odotin Ei se täydellinen supersankarielokuva ollut (en ole sata varma että lasketaanko tämä supersankarielokuvaksi).

+


Pitkästä aikaa viihdyttävä supersankari elokuva ja parhaimmasta päästä DC:n viimeaikoisista sarjakuvaelokuvista.

Paikoitellen hieman sekavalla juonella varustettu elokuva jossa esitellään hahmoja, elokuvassa on myös viittauksia DC:n sarjakuviin jotka voivat mennä ohi ihmisiltä jotka eivät niihin ole perehtyneet niin paljon.

Arvosana:

8