Elokuvasta:

Wonder Woman valloittaa valkokankaat maailmanlaajuisesti, kun Gal Gadot tekee paluun ohjaaja Patty Jenkinsin (Monster, AMC-kanavan Jälkiä jättämättä) toimintaseikkailun nimikkorooliin.

Ennen kuin hänestä tuli Wonder Woman, hän oli Diana, voittamattomaksi soturiksi koulutettu amatsonien prinsessa. Kun amerikkalainen lentäjä törmää suojaiselle paratiisisaarelle ja kertoo ulkopuolisessa maailmassa vellovasta konfliktista, Diana jättää kotinsa vakuuttuneena siitä, että hän voi lopettaa erimielisyydet. Taistellessaan ihmisten rinnalla kaikki sodat lopettavaa sotaa Diana löytää täydet voimansa… ja todellisen kohtalonsa.

Elokuvan on ohjannut Patty Jenkins ja käsikirjoittanut Allan Heinberg, Geoff Johns sekä Patty Jenkins. Tarina on Zack Snyderin ja Allan Heinbergin käsialaa ja se perustuu DC Entertainmentin hahmoihin. Wonder Womanin on luonut William Moulton Marston.

Rooleissa:

Gal Gadot (Date Night, Knight and Day, Fast & Furious 7), Chris Pine (Star Trek, Smokin’ Aces, Into the Woods), Danny Huston (Lentäjä, X-men Origins: Wolverine, Hitchcock)

Ohjaus:

Joachim Rønning (Bandidas, Kon-Tiki, Doomsday)

Ensi-Ilta: 2.6.2017
Kesto: 2h 22min
Ikäraja: 12
Katsotte versio: 3D (Teatterissa)
Alkuperäinen nimi: Wonder Woman
Genre: Toiminta, Seikkailu

Wonder Woman

Ihmenainen eli Wonder Woman teki ensiesiitymisensa nykymuodossaan elokuvassa Batman v Superman. Jossa häntä esitti tässäkin elokuvassa roolin vetävä Gal Gadot joka sopii rooliin kuin nenä päähän.

Wonder Woman elokuva kertoo hahmon syntytarinaa ja historiaa, ollen samaan aikaan sekä vakava ei siinä huumoriakaan tietenkään unohdeta. Onpa mukana myöskin näyttäviä toimintakohtauksia.

3D versio on toteutettu huonosti, efektejä ei hyödynnetä kunnolla. Elokuvassa on vain muutama kohta jossa niitä hyödynnetään vaikka
siihen olisi ollut monta loistavaa mahdollisuutta.

Osa elokuvan hahmoista on mitään sanomattomia ja niistä ei saa oikein mitään irti. Monissa sivuhahmoissa olisi ollut paljon potentiaalia mutta niitä ei osata oikein hyödyntää.

Wonder Womaniin on tungettu liian paljon erilaisia sivuhahmoja, välillä tuntuu että elokuvassa on hahmoja enemmän kuin linja-autossa ruuhka aikaan. Mielestäni olisi voinut keskittyä enemmän tarinan kertomiseen kuin turhien hahmojen tunkemiseen elokuvaan, ne vievät ruutuaikaa monelta hyvältä hahmolta.

Elokuva on rehellisesti sanottuna paikoitellen todella tylsää katsottavaa, juoni junnaa paikallaan ja hahmoja vyörytetään ruudulle enemmän kuin niitä ehditään lahdata. Elokuva on kokonaisuutena hyvä, mutta siinä on paljon potentiaalia mutta sitä on hukattu paljon.

 

 

 

Arvosanani on: 8

 

Ruusuja:

  • Hienosti toteutetut toimintakohtaukset.
  • Tylsästi käsikirjoitettu juoni.

Risuja:

  • Liikaa hahmoja ja hukattua potentiaalia.
  • Huonosti tehty 3D toteutus.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/wonder-woman/