Elokuvasta:

 

Nuori Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), joka nähtiin ensi kertaa elokuvassa Captain America: Civil War, totuttelee uuteen identiteettiinsä hämähäkinverkkoja viskovana supersankarina elokuvassa SPIDER-MAN: HOMECOMING. May-tätinsä (Marisa Tomei) kanssa asuva Peter palaa kotiin yhä innoissaan kokemuksestaan Avengersien kanssa. Uuden mentorinsa Tony Starkin (Robert Downey Jr.) valvovan silmän alla Peterin paluuta tavalliseen arkeen häiritsevät vain hänen haaveensa todistaa olevansa muutakin kuin vain ystävällinen koko naapuruston Spider-Man. Mutta kun Vulture (Michael Keaton) ilmestyy kuvioihin uutena pahiksena, kaikki mikä on Peterille tärkeää joutuu vaaraan.

Rooleissa:

 

Michael Keaton (Birdman, Spotlight, Batman), John Favreau (Daredevil, Iron Man, Chef), Gwyneth Paltrow (Rakastunut Shakespeare, Juoksee saksien kanssa, Mortdecai)

Ohjaus:

Jon Watts (The Fuzz, Cop Car, The Scaries Show on Television)

Ensi-Ilta: 5.7.2017
Kesto: 2h 13min
Ikäraja: 12
Katsotte versio: 3D (Teatterissa)
Alkuperäinen nimi: Spider-Man: Homecoming
Genre: Toiminta, Seikkailu

Spider-Man: Homecoming

 

Homecoming on kokonaisuudessaan jo kuudes elokuva Spider-Man sarjaan ja se käynnistää sarjan jälleen uusiksi joka tehtiin edellisen kerran vuonna 2012 (The Amazing Spider-Man) elokuvassa.

Yllämainitulla hahmolla on ollut jo useampi eri näyttelijöitä (Tobey Maguire, Andrew Garfield) ja nyt Tom Holland.

Mielestäni parhaat Spider-Man elokuvat ovat olleet kaikki kolme vuodesta 2004 alkaen, The Amazing Spider-Man elokuvat olit kyllä aikamoisia kikkareita. Ne olivat täysin yhdentekeviä ja mielestäni ne olisi kannattanut jättää kokonaan tekemättä.

Tom Holland ja Tobey Maguire ovat tällä hetkellä parhaat esittäjät hahmolle. Joka kerta kun hahmo saa uuden näyttelijän niin se vaihtuu nuoremmaksi ja nuoremmaksi.

Homecoming sen sijaan on elokuvana keskinkertainen elokuvassa on hienoja kohtauksia mutta juoneltaan se on yhtä kiinnostava kuin Maalinkuivumisen mm kisat, elokuvassa on kyllä näyttäviä toimintakohtauksia mutta siihen ne jääkin.

 

 

Arvosanani on: 7

Ruusuja:

 

  • Näyttävät kohtaukset.
  • Hyvät musiikit.

Risuja:

 

  • Yhdentekevä juoni.


Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/spider-man-homecoming/