Elokuvasta:
Suuri puhallus 2 -elokuvassa The Four Horsemen -taikuriryhmä palaa uudella aivot solmuun saavalla seikkailulla, joka sekoittaa illuusion ja toden rajat ennennäkemättömällä tavalla ja vie ryhmän matkalle ympäri maailman.

Vuosi sen jälkeen kun ryhmä onnistui päihittämään FBI:n ja voittamaan yleisön puolelleen Robin Hood -tyylisillä taikaesityksillään illusionistit tekevät paluun näyttämölle paljastaakseen teknologia-pohatan epäeettiset toimet. Heidän katoamistemppunsa takana on itse Walter Marby, IT- ihmelapsi, joka kiristää ryhmän suorittamaan tähänastisen uransa mahdottomimman ryöstön. Heidän ainoa toivonsa on esittää yksi viimeinen uskomaton temppu puhdistaakseen nimensä ja paljastaakseen kaiken takana lymyävän rikollisneron.

Rooleissa: Jesse Eisenberg (The Social Network,Louder Than Bombs, Batman v Superman: Dawn of Justice), Mark Ruffalo (The Avengers, Foxcatcher, Tahraton mieli), Dave Franco (21 Jump Street,Warm Bodies,Naapurit)

Ensi-Ilta: 8.6.2016
Ikäraja: 12
Kesto: 2h 9min
Katsottu versio: 2D

Suuri puhallus 2

Suuri Puhallus elokuva joka tuli vuonna 2013 oli loistava elokuva, eikä jatko-osakaan tuota pettymystä. Suuri Puhallus 2 sijoittuu aikaan vuosi sen jälkeen mihin edellinen elokuva päättyi.

Edellinen elokuva oli loistava ja siinä oli yhdistetty hyvin huumoria sekä jännitystä eikä sitä tästäkään puutu. Kaikkia on elokuvassa sopivasti, vaikka elokuva on suhteellisen pitkä se jaksaa silti kantaa mukanaan koko ajan eikä tylsiä jaksoja tule ollenkaan.

Ainut miinus tässä elokuvassa on naisroolin esittäjä Lizzy Caplan joka on perinyt naispääosan roolin edellisestä elokuvasta tutulta Isla Fisheriltä, mielestäni Lizzy ei sovi rooliinsa ja joko hänen hahmonsa on huonosti käsikirjoitettu, tai hän ei osaa näytellä. Hahmo tuntuu todella ärsyttälältä ja päälleliimatulta se jää todella ohkaiseksi. Daniel Radcliffe tekee todella hyvän roolin elokuvan pahiksena ja muutenkin roolitus on onnistunut hyvin yhtä lukuunottamatta.

Kokonaisuutena elokuva on loistava ja kuten arvosanasta näkyy yhdeksikön arvoinen, jos yksi rooli ei olisi ollut niin kökkö se olisi ansainnut täydet kymmenen pistettä.  Jos pidit edellisestä Suuri puhallus elokuvasta on tämä pakollista katseltavaa koska tämä ottaa edellisen elokuvan parhaat puolet ja tuo mukaan sopivasti uusiakin tuulia.

Arvosanani on: 9

Ruusuja:

  • Yksi vuoden tähän mennessä parhaimpia elokuvia.
  • Mukaansatempaava.
  • Juuri sopivan pituinen.

Risuja:

  • Lizzy Caplain on elokuvan heikoin lenkki.
  • Jotkut kohtaukset hieman liian raakoja.

Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/suuri-puhallus-2/