Kesto: 2h 42min, Ohjaus: Quentin Tarantino

Rooleissa: Brad Pitt, Leonardo Di Caprio, Margot Robbie


Quentin Tarantino on tullut tunnetuksi useista elokuvistaa, joissa on usein ollu väkivaltaa. Onhan sitä tässäkin elokuvassa, mutta vähemmän kuin yleensä.

Tarantinohan on tunnettu useista eri elokuvista kuten: Kill Bill 1 & 2 sekä Pulp Fiction ja molemmat ovat hyviä elokuvia, henkilökohtainen suosikkini hänen tuotannostaan on The Hateful Eight

Kyseessähän on Tarantinon kymmenes elokuva (jos en ole seonnut laskuissa) ja Edellinen elokuvahan oli nimeltään The Hateful Eight ja se oli mielestäni hyvä elokuva.

Toisin kuin sitä edellinen Django Unchained joka oli ylipitkä ja todella tylsä.

Mennäänpä sitten itse elokuvaan. Elokuvahan sijoittuu vanhan ajan Hollywoodiin ja käsitteleen uransa ehtoopuolella olevan näyttelijän ja hänen stuntnäyttelijänsä tarinan. Samaan elokuvaan on tuotu mukaan Charles Manson ja hänen kulttinsa.

Lähtökohtaisesti en näe siinä mitää järkeä miksi se on pitänyt tunkea tähän melkein kolme tuntia pitkään elokuvaan.

Pääosissa on Brad Pitt sekä Leonardo Di Caprio, molemmat suoriutuvat hyvin rooleistaan mutta tuntuu että Pitt on jätetty pelkkään sivuosaan.

Vaikka elokuva on suhteellisen pitkä se jaksaa viihdyttää suhteellisen hyvin. eikä tunnu liian ylipitkältä

Elokuva pysyy suhteellisen hyvin kasassa ilman väkivaltaa… Kunnes päästään elokuvan loppuun, ja voi pojat… Ja voihan vitura kuin sitä tulee sitten joka tuutista. sanotaanko näin että loppu on aika liekehtivä.

+

Hieno puvustus ja hyvä soundtrack.

Vähän liian pitkä ja tylsän puoleinen kokonaisuus.

Arvosana:

8