Tietoa Elokuvasta:

Lapsuudessaan 1980-luvulla Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff ja Eddie “The Fire Blaster” Plant pelastivat maailman tuhat kertaa – pelatessaan taskurahoillaan pelihallien videopelejä. Nyt heidän tulee tehdä sama oikeasti.

Elokuvassa Pixels avaruusolennot erehtyvät tulkitsemaan klassikkovideopelien kuvamateriaalia sisältävän lähetyksen sodanjulistukseksi heitä vastaan, joten he päättävät hyökätä Maahan käyttäen hyökkäystaktiikoinaan peleistä saamiaan malleja – ja niin Yhdysvaltain presidentin Will Cooperin on kutsuttava kasaripelit hallitsevat lapsuudenystävänsä apuun pelastamaan maailma tuholta, kun kimppuun käyvät PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede ja Space Invaders. Heidän rinnalleen liittyy myös ase-ekspertti Violet Van Patten, joka varustaa pelaajat ainutlaatuisella arsenaalilla, jotta he voivat kukistaa avaruuden valloittajat.

Rooleissa: Adam Sandler (Deuce Bigalow, Happy Gilmore,Klik!), Kevin James (Kaikki rakastavat Raymondia, Kellarin kunkku, Ostarilyttä), Peter Dinklage (Narnian tarinat: Prinssi Kaspian,  X-men Days of Future Past, Game Of Thrones), Michelle Monaghan (Mr. & Mrs Smith, M:i:III, Laskettu aika), Josh Gad (21, Love & Other Drugs, Frozen: Huurteinen seikkailu)

Suomen ensi-ilta: 7.8.2015
Ikäraja: 12

Pixels

Videopelitelokuvien aiheena on mielenkiintoinen, koska tästä aiheesta ei ole tehty niin kauheasti elokuvia…. Ainakaan hyviä. 

Eikä Pixels tee tähän poikkeusta. Se ei ollut hyvä elokuva, korkeintaan keskinkertainen, tämä yrittää olla hauska komediallinen toiminta elokuva, eikä se siinä onnistu. Toivoin että elokuva olisi ollut parempi mutta jouduin pettymään tähän elokuvaan, enkä todennäköisesti tule katsomaan sitä toista kertaa.

Elokuva oli paikoitellen hyvin viihdyttävä ja jopa hauska. Mutta suurimman osan aikaa se oli keskinkertaista huttua joka tuntui muka hauskasti ja väkisin tehdyltä. Eikä näyttelijät näyttäneet nauttivan rooliensa esittämisestä vaan se tuntui väkinäiseltä.

Piristysruiskeen elokuvaan tuo Peter Dinklagen roolihahmo jossa hän pääsee hieman irroittelemaan. Se sopii erittäin hyvin tähän elokuvaan, Pelihahmot ja kentät oli elokuvassa hienosti toteutettu.

Arvosanani on: 6

Ruusuja:

  • Videopelit sopivat elokuvien aiheeksi.
  • Peter Dinklage revittelee kunnolla roolissaan.

 

Risuja:

  • Elokuva on huonosti käsikirjoitettu.
  • Hahmot jäävät ohkaisiksi eikä näyttelijät pääse kunnolla oikeuksiinsa rooleissaan.

Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/pixels/