Elokuvasta:

 

Maassa tuntuu vallitsevan rauha, kun vauhdikas tiimi viettää viimein tavallista arkea: Dom ja Letty nauttivat kuherruskuukaudestaan ja Brian ja Mia ovat jättäneet entisen elämän taakseen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun salaperäinen nainen viettelee Domin rikollisuuden ja petoksen pyörteisiin alamaailmaan, josta ei näytä olevan pakokeinoa.

Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.

Vin Dieselin ohella rooleihinsa palaavat Dwayne ”The Rock” Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky ja Kurt Russell. Theronin lisäksi näyttelijäkaartiin liittyvät Scott Eastwood ja Oscar-voittaja Helen Mirren. Elokuvan on ohjannut F. Gary Gray (Straight Outta Compton) ja tuottajiksi palaavat Neal H. Moritz, Michael Fottrell sekä Vin Diesel.

 

 

Rooleissa:

Vin Diesel (xXx 3, The Pacifier, Riddickin aikakirja), Jason Stathman (The Expendables, Transporter, Death race), Kurt Russel ( The Hateful Eight, Vanilla Sky, Forrest Gump), Charlize Theron ( Mad Max: Fury Road, Paholaisen asianajaja, Aeon Flux)

Ohjaus:

F. Gary Gray ( The Italian Job, Straight Outta Compton, Be Cool)

 

Ensi-Ilta: 12.4.2017

Kesto: 2h 19min

Ikäraja: 12

Katsotte versio: 2D (Teatterissa)

Alkuperäinen nimi: The Fate of the Furious

Genre: Toiminta, Jännitys

 

Fast & Furious 8

Tämä on jo kunnioitettava kahdeksas osa suosittuun Fast & Furious sarjaan, eikä satjan loppua vielä näy. Ja miksi hyvän pitäisi loppua? Ei mielestäni tarvitse koska taso on noussut jokaisen osan kohdalla, jos ei lasketa viidettä osaa joka oli hieman irrallinen sekä paikoitellen tylsä.

Charlize Theron on saanut vetovastuulleen roolin elokuvan pahiksena, ja voi pojat miten hyvin hän sen tekeekään. Hänen roolihahmonsa on samaan aikaan sekä raaka että pelottava, löytyypä hahmolta myöskin tunteellinen puoli.

Tämä osa jatkuu suoraan siitä mihin edellinen osa päättyi joten jos siitä on aikaa kun olet sen viimeeksi vilkuillut niin kannattaa se katsoa uudelleen ennen tätä, muistin virkistykseksi.

Fast & Furious 8 on edellisiä osia synkempi mutta siinä on mukana myös todella sopivasti huumoria. Sekä tietysti hienoja autoja ja toimintaa niin kuin tähän elokuvasarjaan kuuluu.

Dom Torretto kääntää selkänsä tiimille mutta kaikki ei loppujen lopuksi kuitenkaan ole sitä miltä näyttää. Elokuvaan on myös saatu mukaan loistava kunnianosoitus edesmenneelle Paula Walkerille ja hänen roolihahmolleen.

Arvosanani on: 10

Ruusuja:

  • Näyttävät stuntin.

  • Hienoja autoja.

  • Sopivasti toimintaa.

    Risuja:

    • Hieman liian synkkä.

    Kyseinen teksti on kopioitu alkuperäisiltä sivuilta uusille, linkki vanhalle sivustolle: https://elavia-kuvia.webnode.fi/news/fast-furious-8/