Kappaleet:
1. Naitu
2. Kyntövuohi
3. Sylkekää siihen
4. Viha ja rakkaus
5. Turvasana
6. Kuoleman juuret
7. Syvissä vesissä
8. Sano kun riittää
9. Jumalauta
10. Revi minut auki
11. Syntisten laulu
12. Ikävä
13. Mosquito Á la Carte (to be contiuned 5)


Levy-yhtiö: Nuclear Blast


Turmion kätilöt tuo suomalaisen industrial metallin yksi pitkäikaisimmistä pumpuista, yhtyeellähän on ikää jo lähemmäs 20 vuotta

Global Warning on yhtyeen jo yhdeksäs täyspitkä levy ja mielestäni kyseessä on kokonaisuutena yhtyeen parhaimpia levyjä ellei peräti paras.

Levyltä löytyy kokonaisuutena erittäin hyviä kappaleita, onhan siinä muutamia huteja ja omasta mielestä parhaimpia kappaleita ovat Naitu, Kyntövuohi ja Viha ja rakkaus noin joitakin mainitakseni.

Tunnettuun tyyliinsä yhtyeen ulosannissa ei ole kyse hienovaraisuudesta. Mc Raaka Pee sekä Shaq-U tykittävät rääkyen meneen sen minkä ehtivät.

Yhtyeen musiikkityyli yhdistelee metallin eri genrejä ja konemusiikkia erittäin toimivaksi

Turmarit on olemassa olonsa aikana julkaissut hyviä ja huonoja levyjä, ja pitkälle on tultu Hoitovirheestä… Ei sekään huono levy ollut mutta onhan siitä kehitystä rutkasti tapahtunut.

Omaan makuuni yhtyeen U.S.C.H on yhtyeen ehkäpä huonoin levy kokonaisuutena muutamaa kappaletta lukuunottamatta levystä ei ole kauhean hyvää sanottavaa.

Palataanpa vielä takaisin Global Warningiin, kyseessähän on toinen täyspitkä levy jossa laulajan toimii Shaq-U joka liittyi yhtyeen kokoonpanoon muutama vuosi sitten. Hän on paremmin tunnettu Fear Of The Domination yhtyeestä.

Ja pienen sivuhaaran kautta jälleen takaisin levyyn, mielestäni levy on todella toimiva paketti joka jaksaa kantaa alusta loppuun ja onhan se tullut jo kuunneltuakin ainakin kymmenen kertaa jos en pahasti valehtele.

Levyn ehdottoma suosikki kappale ylitse muiden on yllättäen ”slovari” jos näin voi sanoa. Eli Viha Ja Rakkaus se on samaan aikaan haikea ja koskettava mutta myös tarttuvaa poljentoa. Suosittelen erityisesti kuuntelemaan sen… Ja tutustumaan yhtyeen muuhunkin tuotantoon.

Arvosanani:

9